044 988 2422 / Hämeenlinna 
 040 546 0021 / Hyvinkää
 info@jkpihapuut.fi

 

Kokonaisvaltainen puunkaato Hämeenlinnan, Hyvinkään ja Turengin alueella

JK-Pihapuut Oy toteuttaa puunkaadot tontilla kuin tontilla. Teemme puunkaatoja Turenki-Hämeenlinna-Hyvinkää -akselilla joustavasti tarpeen mukaan. Kuljemme ketterästi pihapuusta pihapuuhun kattavien vastuu- ja tapaturmavakuutusten siivittämänä. Vuosien varrella olemme tehneet alueella runsaasti puunkaatoja niin yksityisille kuin muille toimijoille. Kun tarvitset ammattitaitoa puun kaatoon, olethan yhteydessä!

Yksittäiskaatona tai useamman puun hakkuuna

Olipa kyseessä yksittäisen ongelmapuun kaato tai koko tontin hakkuu, meillä onnistuu toteutus. Teemme puunkaatoja Turengissa ja muualla lähialueella ammattitaidolla.

Mitä puunkaato maksaa?

Mitä puunkaadolle mahtaa kertyä hintaa? Onko vaativa erikoistyö kovinkin kallista? Ei hätää, eikä huolta! Käytössämme on kattava välineistö ongelmapuiden kaatoon, sekä vuosien ammattitaito hankalankin kaadon toteuttamiseen. Kun työt sujuvat, voimme edetä kohteessa ripeästi, mutta hallitusti. Sopivan joutuisa työnteko näkyy asiakkaillemme järkevänä työn hinnoitteluna. Mitään yleispätevää hinnastoa on vaikea kuitenkaan antaa, sillä jokainen kohde on omalla tavallaan erikoiskohde.

Ilmoitamme hintamme aina alvillisena ja tarjouksen saat kirjallisena. Olethan meihin yhteydessä, kun haluat tietää lisää. Tarpeen tullen kartoitamme ensin tilanteen ja annamme hinta-arvion työlle. Tämän jälkeen voit miettiä asiaa rauhassa tai pistämme suoraan toimeksi.

Kotitaloutena, kustannuksia mietittäessä, voit ottaa huomioon kotitalousvähennyksen.

Mitä kertyneelle puuainekselle tehdään?

Jos kertyneelle puulle ei löydy paikkaa eikä tarvetta, niin voimme poistaa kaiken puuaineksen tontilta. Tietenkin puunkaato on aina hyvä mahdollisuus kerryttää polttopuuvarastoa. Voit kaadon jälkeen ahkeroida polttopuut itse, mutta autamme mielellämme myös pätkimään puuta sopivaan mittaan. Sovimme yhdessä menettelytavoista.

Puunkaatoja avaimet käteen palveluna – Turenki ja lähialueet

Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme puunkaadon tontillasi. Kysy lisää aikatauluista, toimintatavoistamme ja kustannuksista soittamalla tai lähettämällä viestiä. Palvelemme mm. alueella Janakkala, Turenki, Hämeenlinna ja Hyvinkää.

 
 

Muista
kotitalousvähennys

Kotitalouksissa ja vapaa-ajan asunnossa tehdystä työstä voi saada kotitalousvähennystä.


Lue lisää

Seuraa meitä Instagramissa!

 

 

Tarvasmäentie 18 B
13300 HÄMEENLINNA

Y-tunnus: 3009734-1

Turenki

044 988 2422 / Jani, Hämeenlinna
 040 546 0021 / Juha, Hyvinkää
info@jkpihapuut.fi

Verkkosivut - Opiferum Oy