044 988 2422 / Hämeenlinna 
 040 546 0021 / Hyvinkää
 info@jkpihapuut.fi

Kantojyrsintä

Olemme erikoistuneet pihapuiden kaatamiseen sekä yhteistyökumppaneiden avulla myös kantojyrsintään Hämeenlinnan ja Hyvinkään seuduilla. Poistamme ongelmalliset kannot jyrsimällä sen maansisältä niin yksityistalouksissa kuin yritysten ja liikelaitosten alueilta.

Poistamme ongelmalliset kannot vaikeistakin paikoista joissa ei ole paljoa tilaa liikkua. Kanto jyrsitään noin 30-40cm syvyydestä asti, jolloin maanpintaa jää nurmikolle ja istutuksille riittävästi. Jyrsintäjätteen poistaminen on uuden nurmikon sekä taimien kasvun kannalta olennainen toimenpide. Jyrsintäjätteen voi myös käyttää puutarhassa kuorikkeena. 

Hoidamme edullisesti ja nopeasti rumentavat ja esteenä olevat kannot. Pyrimme jättämään työkohteen työn jälkeen aina siistiin kuntoon, sillä asiakastyytyväisyys on kaiken toimintamme perusta.

myös avaimet käteen -palveluna

Asiakkaan toivomusten mukaisesti palveluumme voidaan myös sisällyttää kantojyrsinnän lisäksi yhteistyökumppaneidemmekin avulla:

  • Jyrsintäjätteen pois kuljetus
  • Maanpinnan multaus
  • Nurmikon kylväminen
  • Uuden taimen istuttaminen

Toimialueemme ovat mm: Hämeenlinna, Turenki, Hattula, Renko, Iittala, Janakkala, Riihimäki, Hyvinkää, Mäntsälä, Lahti, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Loppi, Hausjärvi, Lammi, Forssa, Jokioinen, Tammela, Urjala, Valkeakoski, Akaa, Toijala, Lempäälä ja Pälkäne

 

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous


Kohteen hinnoitteluun vaikuttaa aina jyrsittävän kannon koko sekä lisäpalveluiden tarve.

Pelkän jyrsinnän lisäksi voimme toimittaa jätteen pois, mullata ja kylvää alueen uudelleen sekä istuttaa mahdolliset uudet puun taimet.

Ota siis yhteyttä ja pyydä ilmainen arvio kohteen työkustannuksista.

Muista
kotitalousvähennys

Kotitalouksissa ja vapaa-ajan asunnossa tehdystä työstä voi saada kotitalousvähennystä.


Lue lisää

Seuraa meitä Instagramissa!

 

 

Tarvasmäentie 18 B
13300 HÄMEENLINNA

Y-tunnus: 3009734-1

044 988 2422 / Jani, Hämeenlinna
 040 546 0021 / Juha, Hyvinkää
info@jkpihapuut.fi

 

 

Verkkosivut - Opiferum Oy