044 988 2422 / Hämeenlinna 
 040 546 0021 / Hyvinkää
 info@jkpihapuut.fi

Tonttihakkuut

Suoritamme myös Hämeenlinnan ja Hyvinkään alueilla tonttihakkuita. Kaadamme rakennettavalta tontilta puut ja raivaamme risukot rakentajan aikatauluun sopivasti.

Kaadettavat puut eivät aiheuta vaaraa ympäröiville naapurirakennuksille, sillä teemme vaikeidenkin puiden kaadot puusta riippuen joko kiipeily- tai suorakaatona ja raivaustyöt suoritetaan naapureillekin sopiviin kellonaikoihin. Tontin puiden poistoon meillä on nykyaikainen ja turvallinen välineistö, joten hoidamme myös pienet tontit keskellä jo rakennettua asutusta naapureille ja muulle ympäristölle vahinkoa aiheuttamatta. 

Pyrimme jättämään raivauksen jälkeen tontin valmiiksi siihen kuntoon, että maansiirtotyöt voidaan välittömästi aloittaa. Kaupunkien asemakaava-alueella puiden kaataminen tontilta saattaa vaatia kuitenkin ilmoituksen tekemisen kaupungille.
Katso ohjeet:

myös avaimet käteen -palveluna

Asiakkaan toivomusten mukaisesti palveluumme voidaan sisällyttää tonttipuiden kaadon ja tontin raivauksen lisäksi puiden pätkintä haluttuun polttopuumittaan sekä muita lisäpalveluita yhteistyökumppaneiden avulla.

  • Risu- ja puujätteen poiskuljetus
  • Kantojen jyrsintä ja/tai jyrsintäjätteen poiskuljetus

Toimialueemme ovat mm: Hämeenlinna, Turenki, Hattula, Renko, Iittala, Janakkala, Riihimäki, Hyvinkää, Mäntsälä, Lahti, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Loppi, Hausjärvi, Lammi, Forssa, Jokioinen, Tammela, Urjala, Valkeakoski, Akaa, Toijala, Lempäälä ja Pälkäne

 

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous


Kohteen hinnoitteluun vaikuttaa aina tapauskohtaisesti kaatotyön tilantarve ja vaativuus (suorakaato/ kiipeilykaato) sekä lisäpalveluiden tarve huomioiden. Isokin puu saattaa mahtua kaatumaan suorakaatona väljässä ympäristössä, mutta pienikin puu ahtaassa, vaativassa ympäristössä saattaa vaatia kiipeilykaadon.

Ota siis yhteyttä ja pyydä ilmainen arvio kohteen työkustannuksista.

Muista
kotitalousvähennys

Kotitalouksissa ja vapaa-ajan asunnossa tehdystä työstä voi saada kotitalousvähennystä.


Lue lisää

Seuraa meitä Instagramissa!

 

 

Tarvasmäentie 18 B
13300 HÄMEENLINNA

Y-tunnus: 3009734-1

044 988 2422 / Jani, Hämeenlinna
 040 546 0021 / Juha, Hyvinkää
info@jkpihapuut.fi

 

 

Verkkosivut - Opiferum Oy