044 988 2422 / Hämeenlinna 
 040 546 0021 / Hyvinkää
 info@jkpihapuut.fi

Ympäristövastuu

JK-Pihapuut on vuonna 2019 perustettu Hämeenlinnan ja Hyvinkään seuduilla toimiva yritys, joka hallitsee puunhoidon kaikki osa-alueet ilman konsultin tai toteuttajan välisiä katkoksia. Henkilöstöltämme löytyy laajaa kokemusta niin puuston kuin laitteistonkin suhteen, ja teemme työmme tehokkaasti, ammattitaitoisesti ja luontoarvoja kunnioittaen.

Kunnostamme pihapiirinne ja kaadamme puut pitkäaikaisella ja monipuolisella kokemuksella. Puunkaato hoidetaan turvallisesti myös ahtaissa paikoissa, sillä sahaamme tarvittaessa puun hallitusti osissa, jolloin ympäristölle tai rakennuksille ei aiheudu vahinkoa. Kiipeämme ammattitaidolla puuhun apuvälineitä käyttäen tai hankalimmissa paikoissa käytämme henkilönostinta.

Puun kaadon ja hoidon ammattilaisina toteuttamme kaadot ja tonttiraivaukset lakien ja kuntien säädösten mukaisesti. Käytössämme on laadukas, nykyaikainen ja turvallinen välineistö, sekä kattavat vastuu- ja tapaturmavakuutukset. 

Tarvittaessa toimitamme pois alueelta puunkaadosta tai kannon jyrsinnästä kertyvän puuaineksen. Tällöin syntynyt puhdas puuaines pääsee mukaan ympäristötalouden kiertokulkuun muuttuen hakkeeksi ja edelleen lämpöenergiaksi. 

Tavoitteemme on tehdä ympäristöstä miellyttävä ja turvallinen ja myös asiakastyytyväisyys on meidän vastuullamme.


Pyrimme kaikessa toiminnassamma laadukkaaseen asiakaspalveluun sekä ympäristövastuullisuuteen. Suoritamme työmme viimeisten turvallisuusnormien mukaisesti ympäröivää aluetta kunnioittaen.

 

"Arvostamme palautetta työstämme, jos olet tai et ole tyytyväinen työhömme kerrothan siitä meille"

 

Muista
kotitalousvähennys

Kotitalouksissa ja vapaa-ajan asunnossa tehdystä työstä voi saada kotitalousvähennystä.


Lue lisää

Seuraa meitä Instagramissa!

 

 

Tarvasmäentie 18 B
13300 HÄMEENLINNA

Y-tunnus: 3009734-1

044 988 2422 / Jani, Hämeenlinna
 040 546 0021 / Juha, Hyvinkää
info@jkpihapuut.fi

 

 

Verkkosivut - Opiferum Oy