044 988 2422 / Hämeenlinna 
 040 546 0021 / Hyvinkää
 info@jkpihapuut.fi

PUUNKAATO

Piha- ja ongelmapuiden kaato Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Lahdessa sekä laajasti Hämeen ja Etelä-suomen alueella

Suoritamme laadukasta ja asiakasystävällistä pihapuiden kaatopalvelua sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Toiminta-alueenamme on Hämeenlinna ja Hyvinkää sekä näiden lähiympäristöt. 

Poistamme ongelmalliset puut vaikeistakin paikoista tapauksesta riippuen joko kiipeilykaatoina tai suorakaatoina vahingoittamatta ympäristöä tai rakennuksia. Käytössämme on laadukas, nykyaikainen ja turvallinen välineistö, sekä kattavat vastuu- ja tapaturmavakuutukset. Maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi ja riskien minimoimiseksi työskentelemme kohteissa parina eli olemme molemmat aina paikalla. 

Pyrimme jättämään työkohteen työn jälkeen aina siistiin kuntoon, sillä asiakastyytyväisyys on kaiken toimintamme perusta.
 

myös avaimet käteen -palveluna

Asiakkaan toivomusten mukaisesti palveluumme voidaan sisällyttää puunkaadon lisäksi puiden pätkintä haluttuun polttopuumittaan sekä muita lisäpalveluita yhteistyökumppaneiden avulla.

  • Risu- ja puujätteen poiskuljetus
  • Kantojen jyrsintä ja/tai jyrsintäjätteen poiskuljetus
  • Mullan levitys + nurmikon istutus jyrsityn kannon tilalle

Toimialueemme ovat mm: Hämeenlinna, Turenki, Hattula, Renko, Iittala, Janakkala, Riihimäki, Hyvinkää, Mäntsälä, Lahti, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Loppi, Hausjärvi, Lammi, Forssa, Jokioinen, Tammela, Urjala, Valkeakoski, Akaa, Toijala, Lempäälä ja Pälkäne

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous
 

Huomioi, että kaupunkien asemakaava-alueella puiden kaataminen tontilta saattaa vaatia kuitenkin ilmoituksen tekemisen kaupungille. Katso ohjeet:


Pihapuiden kaato ja puun kaato Hyvinkäällä ja Hämeenlinnassa

Kohteen hinnoitteluun vaikuttaa aina tapauskohtaisesti kaatotyön tilantarve ja vaativuus (suorakaato/ kiipeilykaato) sekä lisäpalveluiden tarve huomioiden. Isokin puu saattaa mahtua kaatumaan suorakaatona väljässä ympäristössä, mutta pienikin puu ahtaassa, vaativassa ympäristössä saattaa vaatia kiipeilykaadon.

Ota siis yhteyttä ja pyydä ilmainen arvio kohteen työkustannuksista.

Muista
kotitalousvähennys

Kotitalouksissa ja vapaa-ajan asunnossa tehdystä työstä voi saada kotitalousvähennystä.


Lue lisää

Seuraa meitä Instagramissa!

 

 

Tarvasmäentie 18 B
13300 HÄMEENLINNA

Y-tunnus: 3009734-1

044 988 2422 / Jani, Hämeenlinna
 040 546 0021 / Juha, Hyvinkää
info@jkpihapuut.fi

 

 

Verkkosivut - Opiferum Oy